Ga naar de inhoud

Vrienden van Creona

We zijn een bloeiende vereniging en hebben de afgelopen jaren gelukkig een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen. We kennen echter ook de nodige financiële uitdagingen, denk bijvoorbeeld aan het onderhoud en vervanging van onze instrumenten en het mede-financieren van de opleiding van jonge muzikanten. Naast de eigen activiteiten die we ontplooien om onze vereniging draaiende te houden, zoals een oud-ijzer actie, kunnen we niet zonder de financiële steun van Vrienden die ons een warm hart toedragen. 

We zijn erg blij dat we het afgelopen jaar een aantal bedrijven hebben mogen verwelkomen als Vriend van Creona:

Maar… hoe meer Vrienden, hoe meer vreugd! Elke vriend helpt onze vereniging groeien en onze activiteiten voortzetten. Als vrienden willen wij u ook een wederdienst bewijzen, daarom hebben we verschillende vriendschappen bedacht.  

Vriend van de Sopraansax €50 p/jaar
Vermelding op onze website incl. link/bedrijfsnaam en/of uw logo op beeldscherm tijdens concert.

Vriend van de Hoorns €100 p/jaar
Pakket Sopraansax + eenmaal per jaar wordt de naam van uw bedrijf genoemd op de Facebookpagina van de club + twee gratis toegangskaarten voor 1 concert
 
Vriend van de Trombones €150 p/jaar
Pakket Hoorn + naam/logo op programmaboekje 

Vriend van de Pauken: €300 p/jaar
Pakket Trombone + naam/logo op een poster van één van onze concerten. Daarnaast komen wij (indien gewenst) eenmaal een mini-concertje geven bij u op het bedrijf (bijvoorbeeld bij een jubileum, personeelsfeest). 

Wilt u ook Vriend van Creona worden? 
Neem dan contact op met